Installatie en inbouw

witgoed installatie

Installatie en inbouw van witgoed

U heeft zojuist een nieuw elektrisch apparaat gekocht? Super goed! Maar uw vreugde over de nieuwe aankoop wordt op de een of andere manier bedorven, omdat u geen idee heeft hoe u deze moet installeren of monteren? Of is uw garantie pas geldig als het apparaat door specialisten is geïnstalleerd? Ja, dergelijke situaties komen vrij vaak voor. Voordat je denkt dat dit een groot probleem blijkt te zijn, en voordat je je hulpeloos voelt, bel Repair Professionals. Ons bedrijf is o.a. gespecialiseerd in het installeren en inbouwen van diverse elektrische apparaten en onze experts staan ​​u graag te woord. Wij bouwen alle soorten en types van witgoed in. Enkele voorbeelden en prijzen:

  • vaatwasser inbouwen  €50 (Nijmegen en omgeving)
  • afzuigkap inbouwen – ophangen €50 (Nijmegen en omgeving)
  • koelkast inbouwen €50 (Nijmegen en omgeving)
  • …..

Witgoed inbouw

Om ervoor te zorgen dat uw apparaat correct werkt, is het niet voldoende om het gewoon in het stopcontact te steken. En dat snappen wij perfect! De belangrijkste stap bij het installeren van een toestel is de juiste aansluiting op het elektriciteitsnet en de waterweg (indien nodig). U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over kabels, leidingen etc. als er iemand is die u kan helpen. We kiezen niet alleen de optimale variant voor de juiste installatie van uw elektrisch apparaat, maar we gaan deze ook vervullen.

Voor de grote en dure toestellen (zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten, etc.) is een geautoriseerde installatie vereist om de garantiekaart geldig te laten zijn. Niemand wil het voordeel van een garantie verliezen, nietwaar? Wat heeft het tenslotte voor zin om het te hebben, als de fabrikant het hierdoor kan afwijzen? Dit is hoe de engineers van Repair Professionals u kunnen helpen. We zullen niet alleen de installatie van het betreffende elektrische apparaat uitvoeren, maar we zullen ook een document uitgeven waarin wordt verklaard dat het correct is geïnstalleerd in overeenstemming met de vereisten van de fabrikant en dat alle voorwaarden voor het gebruik van de garantie worden nageleefd.

reparatie_actie_nijmegen